Description
Miele DGM 7840
Urządzenie do gotowania na parze z kuchnią mikrofalową do zdrowego gotowania i szybkiego podgrzewania, z WiFi i M Touch.Wyświetlacz dotykowy z czuj. zbliżenia – MTouch + MotionReactDoskonałe rezultaty – technologia DualSteamRównomierne i szybkie rezultaty – Quick & GentleGwarancja powodzenia dla każdej potrawy – programy automatyczneSkrócone czasy gotowania dzięki połączeniu pary i mikrofali
ZALETY
Montaż i funkcje
Zewnętrzne wytwarzanie pary
Wytwarzanie pary poza komorą gotowania zapobiega powstawaniu osadów wapiennych i zapewnia łatwe czyszczenie.
Komfort obsługi
Duża różnorodność zastosowań
Multitalent w kuchni: nasze urządzenia do gotowania na parze zapewniają szeroki wachlarz zastosowań.
Duży pojemnik na wodę
Dzięki dużej pojemności wynoszącej 1,5 litra możliwe jest dłuższe gotowanie bez przerwy.
Opatentowana funkcja redukcji pary
Bezpiecznie i wygodnie: drzwiczki można otworzyć bez irytującego uderzenia pary i błyskawicznie wyjąć potrawy.
Komory gotowania
Wnętrze ze stali o strukturze lnianego płótna
Wysoka jakość i łatwość czyszczenia: nasze urządzenia do gotowania na parze mają wnętrze ze stali szlachetnej.
Duża komora gotowania i duża powierzchnia naczyń
Maksimum przestrzeni: obszerna komora gotowania i duża powierzchnia do jednoczesnego przygotowania kilku porcji.
Przezroczyste drzwiczki
Doskonała widoczność gotowanych potraw dzięki praktycznym przezroczystym drzwiczkom.
Oświetlenie LED
Oświetlenie punktowe: punkty LED optymalnie oświetlają komorę gotowania i są szczególnie energooszczędne.
Zastosowanie
DualSteam
Przyjemność jedzenia: para równomiernie się rozprzestrzenia – a Ty możesz się delektować doskonałym smakiem.
Gotowanie niezależne od ilości
Zawsze w takim samym czasie: 100 g lub 1 kg, czas przyrządzania zawsze pozostaje taki sam.
Automatyka utrzymywania ciepła
Zapomnij o szybkim stygnięciu: potrawy są podgrzewane automatycznie przez 15 minut po zakończeniu gotowania.
Programy automatyczne
Zawsze idealnie przyrządzone: optymalnie i wygodnie możesz przyrządzić wiele potraw – z gwarancją sukcesu.
Gotowanie sous-vide
Intensywny smak: w niskich temperaturach potrawy zapakowane próżniowo gotują się łagodnie.
Różnorodność zastosowań
Topienie czekolady Słodka pokusa: W temp. 90 °C czekolada topi się bez gródek czy przypalenia się – do ciast czy ciasteczek. Usuwanie skórki Łatwe usuwanie: w urządzeniu można usunąć skórkę z pomidorów, nektarynek, migdałów itp. w 1–4 minut. Sterylizacja słoików Idealne przygotowanie: słoiki można optymalnie zdezynfekować przed wekowaniem owoców itd. Warzywa Natura w najlepszej formie: delikatne przygotowanie w urządzeniu pozwala zachować smak i jest zdrowe. Ryby i owoce morza Zdrowie z morza: ryby i owoce morza są idealnie przyrządzane i zachowują aromat oraz kształt.Mięso Delikatne i soczyste: mięso z urządzenia do gotowania na parze zachwyca intensywnym smakiem.Dodatki Zawsze dodatkowo: ziemniaki, ryż czy makaron pasują do każdego dania i mają wysoką wartość odżywczą. Desery Najlepsze na koniec: nawet desery można przygotować w różnorodny sposób w urządzeniu do gotowania na parze.Pasteryzacja Długa przydatność do spożycia: warzywa, owoce, mięso i kiełbasy można zawekować w urządzeniu wyjątkowo wygodnie. Gotowanie jajek Na miękko, na średnio czy na twardo? W kilka minut w 100 °C uzyskasz optymalnie ugotowane jajko.
Gotowanie sous-vide Maksimum przyjemności: mięso, warzywa lub owoce gotowane w próżni gwarantują wyjątkowe doznania smakowe.Przyrządzanie jogurtu Zrób to sam: w jedynie 5 godzin w temp. 40 °C można przygotować w urządzeniu do gotowania na parze własny jogurt. Dezynfekcja butelek dla niemowląt W jedynie 15 minut bez zarazków: szybko i łatwo można zdezynfekować butelki dla niemowląt w temp. 100 °C. Zupy Kremowe czy czyste – zupy różnorodne smakowo są lubianą przystawką. Blanszowanie Optymalne przygotowanie: zblanszuj owoce czy warzywa, aby zachować ich świeżość w najlepszej jakości. Podgrzewanie Jak świeżo ugotowane: dania z dnia poprzedniego można idealnie zregenerować w kilka minut w temp. 80–100 °C Wyrastanie ciasta drożdżowego Lekkie i puszyste: teraz uda się ci nawet ciasto drożdżowe – w temp. 40 °C wspaniale wyrośnie. Podgrzewanie wilgotnych ręczników Prof. rozpieszczanie: podaj gościom do wyszukanego menu wilgotne ręczniki z urządz. do gotowania na parze Miele. Rozmrażanie Delikatne rozmrażanie: mrożonki można ostrożnie rozmrażać w temp. ok. 60 °C, czyli w idealnych warunkach.Wyciskanie soku Zrób z owoców pyszny sok lub galaretkę: za sprawą wyciskania parowego odbywa się to wyjątkowo delikatnie. Utrzymywanie ciepła Późniejsze jedzenie? Urządzenie do gotowania na parze utrzyma ciepło potraw automatycznie przez nawet 15 minut.
lenovo active pen 2, suszarko lokówka obrotowa ranking, arctis 9, smartwatch gt, motorola wifi calling, telefon ładowanie indukcyjne, razer keyboard, transport lodówki na leżąco, jak podłączyć głośniki bluetooth do laptopa, sklep agd poznań, steelseries apex 7 blue switch, jaka karta graficzna do gier, akumulatorki aaa z ładowarką, galaxy watch 4 lte, samsung galaxy a 72
yyyyy